top of page
IMG_20220209_131107_edited.jpg

Alleen maar dingen

doen die dichtbij mijn hart liggen en de vrijheid om te doen  waar ik dat maar wil

Over Digna

Alleen doen wat dichtbij je hart ligt

Ik heb de hele wereld afgezocht naar mijn doel. Ik heb gewerkt bij een Tech Startup; Trustpilot, in Kopenhagen. Daarna als docent op Hogeschool Rotterdam ervaring op gedaan met het coachen van studenten op voortgang en product inhoudelijk (Agile).

 

Toen ik na heel hard werken in de 9 tot 5 sleur bedacht dat er meer in het leven was dan hard werken voor iemands droom, had ik maar weinig mensen in mijn omgeving waarmee ik daarover kon sparren. 

Dat voelde best alleen, meer uit het leven willen halen, mezelf ontwikkelen op spiritueel en persoonlijk vlak. 


Mijn interesse in spiritualiteit kwam toen ik in Thailand een yoga en meditatie retraite volgde. Daarna heb ik in Rishikesh, India de 200u yoga teacher training behaald, de basisopleiding organisatie- en familieopstellingen afgerond en in mei slaag ik voor de Master familieopstellingen die dieper ingaat op trauma.

Nu geef ik familieopstellingen, liefdescoaching en coaching voor beginnende ondernemers. Ik help mensen voor zichzelf te durven kiezen en volgens hun hart te leven. En dat alles door de systemische bril. 

 

Ik merk vaak dat mensen met een missie zichzelf klein houden, niet achter zichzelf durven te gaan staan en daardoor de wereld onthouden van hun gave of talent. Dat is zó zonde. 

 

Vaak is er iets meer nodig dan een coach die zegt "kop op" en even doorzetten. 

 

Wanneer we dieper in de familiegeschiedenis gaan graven wordt snel duidelijk waarom iemand alleen maar mislukte liefdesrelaties heeft. Of waarom iemand niet genoeg geld durft te vragen voor haar aanbod. 

Over Opstellingen & Coaching

Relaties helen zonder confrontatie

De moederwond

In Nieuw-Zeeland schreef ik een brief aan mijn moeder, met daarin alle zaken die ik vroeger gemist had en dingen die ik haar eigenlijk wilde zeggen maar niet durfde uit te spreken. Een brief zonder beschuldigingen aan haar adres maar een brief waarin ik voor het eerst toe kon geven aan mezelf dat ik bepaalde dingen zo nodig had gehad.

Daarna werd onze band veel beter. Hoe kan het dat het simpele inzicht in mijn gemis en het vergeven van mijn moeder de hele relatie die ik met haar had veranderd?

Ik ben me gaan verdiepen in manieren om de moederwond te helen en heb uiteindelijk de erkende opleiding in familie & organisatieopstellingen bij Civas gevolgd. 

Ik ben er elke dag dankbaar voor om anderen te kunnen helpen inzicht in hun onderliggende oorzaken van jouw struggles; waarom ben ik een workoholic? Waarom houd ik mezelf klein? Waarom heb ik geen fijne relatie? Waarom ben ik vaak angstig of voel ik me down? 


Ik vind het mooi om mensen binnen een paar sessies echt in hun eigen kracht te helpen.

De liefde zo mooi als het goed gaat, hartverscheurend als het niet flowt

Zelf heb ik al die jaren gezocht naar oplossingen voor mijn "ongeluk" in de liefde buiten mezelf. 

Totdat ik erachter kwam dat ik eerst moest geloven dat ik de liefde waard ben die ik zo verlangde. Ik kom uit een systeem waar de mannen harde werkers zijn en vrouwen zich dienstbaar op hebben gesteld om de carrière van hun man mogelijk te maken. Hoe zelfstandig ik nu ook ben, dit voorbeeld wat ik in de liefde heb gekregen wordt niet zomaar doorbroken.

Ik heb tijdens de opleiding tot relatiecoach in combinatie met de opstelling zowel verschrikkelijk veel zelfinzicht gekregen en stukken van mezelf geheeld. 

Ik kan niet wachten om tijdens de sessies ook jou vooruit te helpen op liefdesgebied. 

20220413_162455_0000.png

Contact

Wil je een familieopstelling boeken of meer weten over opstellingen bij bedrijven? Vul dan onderstaand formulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Natuurlijk kan je jouw vraag ook per whatsapp stellen.

Ik vind het zo leuk nieuwe mensen te ontmoeten en ga graag samen met jou op ontdekkingsreis in jouw familiesysteem.

Wat is jouw verhaal?
 

 

Geef je op voor de opstelling op 27 mei in Rotterdam

Plekken voor vraag inbrengen: 2 plekken beschikbaar

Plekken voor representanten:  plekken beschikbaar

Als je via Whatsapp of via onderstaand formulier contact opneemt krijg je een mail om een inleidend gesprek in te plannen. Daarin zullen we samen op zoek gaan naar welke vorm van opstellen jou nu het meest helpt.

Stel je vraag op whatsapp

+31 611441574

Email

Social Media

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Leuk dat je contact opneemt!
bottom of page